Haal de Embed code op in Youtube

U kunt zelf eenvoudig filmpjes toevoegen aan uw webshop met deze handleiding. De snelste manier om film toe te voegen aan uw webshop is via Youtube. U kunt het filmpje eerst op youtube plaatsen en vervolgens via een speciale code (de Embed code) de video op uw webshop plaatsen. U kunt videos plaatsen op productpagina’s, categoriepagina’s, informatiepagina’s of op de homepage.

Dit is een voorbeeld van de Embed code van een Youtube video:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-cKfGB_P-3M?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

U kunt de afmetingen van de video veranderen door de width en de height aan te passen van de iframe code. U kunt ook de afmetingen aanpassen als u klikt op ‘Show more’ nadat u in Youtube op de Embed link heeft geklikt. U kunt daar ook instellen dat er na afloop van uw video geen andere video suggesties mogen worden getoond.

Video uploaden naar Youtube

Heeft u een video die nog niet op Youtube staat, dan kunt u deze uploaden naar Youtube. U logt in op Youtube met uw Google Account. Klik op deze link voor meer informatie over het aanmaken van een Google account.