Haal de Embed code op in Youtube

U kunt zelf eenvoudig filmpjes toevoegen aan uw webshop met deze handleiding. De snelste manier om film toe te voegen aan uw webshop is via Youtube. U kunt het filmpje eerst op youtube plaatsen en vervolgens via een speciale code (de Embed code) de video op uw webshop plaatsen. U kunt videos plaatsen op productpagina’s, categoriepagina’s, informatiepagina’s of op de homepage.

Als uw video al op Youtube staat kunt u deze op uw webshop plaatsen met de stappen in onderstaande filmpje

Dit is een voorbeeld van de Embed code van een Youtube video:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-cKfGB_P-3M?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

U kunt de afmetingen van de video veranderen door de width en de height aan te passen van de iframe code. U kunt ook de afmetingen aanpassen als u klikt op ‘Show more’ nadat u in Youtube op de Embed link heeft geklikt. U kunt daar ook instellen dat er na afloop van uw video geen andere video suggesties mogen worden getoond.

Video uploaden naar Youtube

Heeft u een video die nog niet op Youtube staat, dan kunt u deze uploaden naar Youtube. U logt in op Youtube met uw Google Account. Klik op deze link voor meer informatie over het aanmaken van een Google account.

Volg de stappen in dit filmpje om uw video te uploaden naar Youtube. U kunt tijdens het uploaden de Embed code al kopiëren naar uw Magento webshop.