Magento webshop prijs

Wat is de prijs van een Magento webshop? Dat is een vraag die ik vaak te horen krijg. Het antwoord is eigenlijk hetzelfde als bij de vraag “Wat kost een caravan of een boot?”. De prijs hangt helemaal af van wat u precies zoekt en wat uw wensen zijn. Op basis van uw situatie en uw wensen kan ik een goede indicatie geven van de kosten van uw nieuwe Magento webshop.

Nieuwe of reeds bestaande webshop

Gaat het in uw geval om een nieuwe webshop, met een domeinnaam die nog niet online is? Of heeft u reeds een lopende webshop die u wilt laten vervangen of laten updaten? Met beide gevallen heb ik veel ervaring.

Een bestaande webshop laten vervangen (of laten updaten) brengt meestal veel meer werk met zich mee. Vaak moeten er dan gegevens worden gemigreerd, zoals de producten, de bestellingen en de klanten. Ook moet er rekening worden gehouden met uw posities in Google. Dit is meestal niet nodig bij een beginnende webshop die nog nooit online is geweest.

Maatwerk en plugins

Een andere belangrijke kostenfactor zijn de plugins die u wilt laten installeren. U kunt dan denken aan een koppeling met PostNL, adresvalidatie, klantbeoordelingen, boekhoudpakket, beslist.nl, bol.com, Google Shopping etc. etc.

Er is voor elke wens en voor elke situatie wel een goede Magento plugin te vinden. Dat maakt Magento juist zo flexibel! Het installeren van plugins kost echter wel de nodige tijd. En voor sommige plugins betaalt u ook licentiekosten of abonnementskosten. Het kan ook voorkomen dat plugins niet goed met elkaar samenwerken. Ook kunnen plugins soms bugs bevatten die moeten worden opgelost.

Vrijblijvende offerte

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, U krijgt dan een prijs op maat, specifiek voor uw situatie. U betaalt dan ook niet meer dan nodig is. In gezamelijk overleg kunnen we bekijken welke plugins voor u eventueel nodig zijn. Ik heb veel ervaring met de vaak voorkomende Magento plugins en kan deze snel en efficient (dus voordelig) installeren. Ik heb ook een ruime ervaring met Magento 2 nieuwbouw en migraties.