Magento webdesigner

Ik ben Michel Vinke, een fulltime Magento webdesigner uit Den Haag. Oorspronkelijk kom ik uit Leeuwarden, maar ik woon al meer dan 10 jaar op de Leyweg 736 te Den Haag. Sinds 2008 ben ik werkzaam als ZZP´er in de e-Commerce wereld. Ik heb me gespecialiseerd in het bouwen van professionele webshops met het Magento systeem.

Na afronding van mijn studie HBO Informatica te Groningen ben ik in de ICT gaan werken als programmeur bij LAN-Alyst. Daar deed ik ervaring op met het programmeren van diverse webshops en online planningsystemen.

Na 4 jaar LAN-Alyst ben ik bij Centric IT-Solutions gaan werken als ontwikkelaar. Daar heb ik een aantal online applicaties gebouwd voor Nederlandse woningcorporaties en autolease bedrijven.

Tijdens mijn werk bij Centric ben ik begonnen met het maken van webshops voor mijn eigen klantenkring. Dit beviel heel goed zodat ik in 2008 full time aan de slag ging als zelfstandig Magento webdesigner en Magento programmeur. Ik ben goed op de hoogte van de nieuwste technieken zoals responsive webdesign en Google optimalisatie. Ik kan u dus optimaal adviseren vanuit mijn ruime ervaring.

Michel Vinke - Magento specialist Den Haag