Uw webshop goed zichtbaar op alle apparaten.

Een responsive webshop wil zeggen dat uw webshop zichzelf aanpast aan het apparaat waarop het wordt weergegeven. Uw webshop is dan ook op mobieltjes en tablets goed zichtbaar, zonder te hoeven inzoomen.

Met een responsive design worden bij mobieltjes en tablets kleinere afbeeldingen gebruikt dan op een groot pc-scherm. Daarnaast worden de teksten op een mobieltje meestal wat groter weergegeven. Dit zorgt voor een goede leesbaarheid op kleine schermen, zoals bij smartphones en tablets. Ook het menu en de navigatie van uw webshop worden aangepast aan de touchscreen bediening van een mobieltje of tablet.

Uw klant kan eenvoudig uw artikelen bekijken op zijn mobieltje of tablet. Al de produktinformatie wordt goed leesbaar weergegeven. Ook de afrekenpagina van uw webshop wordt helder en overzichtelijk weergegeven op een klein beeldscherm.

Google hecht steeds meer waarde aan responsive webdesign. Over het algemeen komen webshops die goed worden weergegeven op mobieltjes hoger in Google dan webshops met een traditioneel (fixed width) design.

Indien u een nieuwe webshop wilt laten maken dan kunt u meer informatie vinden op deze pagina

Indien u een bestaande Magento webshop responsive wilt laten maken dan kun u meer informatie vinden op deze pagina.

Magento webshop op desktop
Responsive magento webshop op mobietje