Een frisse start met een nieuwe template

U kunt door mij uw webshop laten updaten naar de nieuwste versie van Magento. Uw webshop wordt dan helemaal opnieuw opgebouwd met de responsive (= mobielvriendelijke) template Porto of Ultimo als basis. Het aanpassen van een bestaande template is meestal niet mogelijk. Mijn ervaring is dat het aanpassen van een oude template veel meer werk is, dan de webshop herbouwen met een nieuwe moderne template.

Ik kan wel uw logo, de kleurstelling en de afbeeldingen overzetten naar uw nieuwe webshop. In gezamelijk overleg wordt uw nieuwe webshop vorm gegeven. Het is niet mogelijk uw webshop 1 op 1 over te zetten naar template Ultimo. Veel zaken van uw webshop, zoals het winkelmandje bijvoorbeeld,  zullen er anders uitzien na het herbouwen. U kunt via deze link enkele voorbeelden bekijken van Magento webshops op basis van template Porto en Ultimo

Maatwerk en plugins laten updaten

Naast het updaten van Magento moeten ook de geinstalleerde plugins op uw webshop worden geupdate naar de nieuwste versie. De werkwijze hiervoor verschilt per plugin. Ik maak een overzicht van alle plugins op uw webshop en test elke plugin na het updaten. Indien uw webshop beschikt over maatwerk dan zal dat handmatig opnieuw moeten worden ingebouwd.

Werkwijze laten updaten Magento webshop

Ik maak een kopie van uw webshop naar onze servers. Deze kopie wordt door mij geupdate naar de nieuwste versie van Magento. Alle plugins van uw webshop worden ook geupdate. Vervolgens wordt template Porto of Ultimo door mij geinstalleerd. Hierna wordt de nieuwe webshop uitgebreid door mij getest.

Zodra de webshop goed werkt kunt u meekijken en ronden we de look-en-feel van uw webshop af. Indien alles naar tevredenheid is dan wordt de update nogmaals uitgevoerd op uw live webshop. Uw shop zal enkele uren offline zijn. Daarna is de update voltooid.

Kosten laten updaten Magento webshop

De kosten voor het laten updaten van Magento verschillen per webshop. De kosten zijn afhankelijk van de huidige versie van uw webshop en het aantal plugins dat is geinstalleerd op uw webshop. Soms moeten plugins opnieuw worden aangeschaft, of moeten ze worden vervangen door andere plugins. De kosten hangen ook af van het aantal artikelen en het aantal informatiepagina’s op uw webshop.

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door een email te sturen naar info@michelwebdesign.nl met een link naar uw webshop. U kunt ook even bellen naar 06-14510045. Ik geef u graag meer informatie. Ik reken een aanbetaling van 50 % bij het aannemen van nieuwe projecten.

Tijdsduur voor het laten updaten van een Magento webshop

De doorlooptijd voor een update is meestal 3 tot 6 weken. Dit is afhankelijk van de complexiteit van uw weshop en het aantal lopende opdrachten dat ik heb.