Projecten waar ik trots op ben

Ik werk al jaren met veel plezier en passie aan het ontwikkelen van professionele webshops. In nauw overleg met mijn klanten bouw ik aan mooie projecten, altijd op tijd en binnen het gewenste budget. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met de mogelijkheden van Magento. Daarnaast ben ik goed bekend met de vele plugins die er voor Magento gemaakt zijn. Dit zowel voor Magento 1 als Magento 2.

Met mijn kennis en met de input van mijn klanten zijn er vele successvolle webshops gebouwd in de afgelopen jaren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne technieken. Ook wordt er rekening gehouden met de eisen die Google stelt aan een moderne webshop.

Webshops die scoren

Hieronder volgen enkele voorbeelden van Magento webshops die ik gemaakt heb. Alle webshops zijn geschikt voor desktop, mobieltjes en tablets. Op sommige webshops is maatwerk functionaliteit door mij ingebouwd. Bijna elke webshop gebruikt plugins voor aanvullende functionaliteit. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een koppeling met PostNL of een koppeling met een beoordelingswebsite. In overleg is veel mogelijk.